Amazon AI

en flag
fr flag
de flag
it flag
ja flag
es flag
sv flag
Subscribe
Voiced by Amazon Polly

Medan jag utforskade funktionerna inom AWS kom jag över Amazon AI, som kan utföra text-till-talkonvertering. Även om det inte finns något riktigt nytt med det, det var något intressant att prova. Jag slutade göra en massuppdatering på alla mina tidigare inlägg, och som du kommer att märka kan du nu få AI läsa artikeln för dig istället. Du har också möjlighet att prenumerera på ljudflödet.

Vad är Amazon AI?

Amazon Polly är en tjänst som förvandlar text till verklighetstrogen tal, så att du kan skapa program som pratar, och bygga helt nya kategorier av talaktiverade produkter. Amazon Polly är en text-till-tal-tjänst som använder avancerad djupinlärningsteknik för att syntetisera tal som låter som en mänsklig röst. Amazonas förklaring av Polly tjänsten

Amazon Polly demo video

Tankar på Amazon AI

Jag har läst kommentarer och recensioner som säger att de inte är så imponerade av röstljudet, men jag tycker fortfarande att det är intressant, och det var kul att sätta upp. Prissättningen i sig ser inte heller dåligt ut och baserat på mängden text jag ska göra varje månad tvivlar jag på att det kommer att kosta mycket av någonting för mig varje månad. För närvarande kommer jag att inkludera det med var och en av mina inlägg, samt utforska möjligheten att översätta med det.

Amazon, för det första året, gör att du 5.000.000 tecken utan kostnad per månad. Även efter det första året skulle kostnaden för att konvertera några av mina inlägg vara pennies som mest. Jag tror att det i slutändan kan vara mer av en nyhet, och efter året kan jag sluta använda den. Jag tycker om översättningstjänsten, eftersom den inte bara kommer att översätta röstdelen utan även texten. Därför kommer jag att aktivera den här funktionen också och se hur den fungerar. Jag är inte flytande nog på något annat språk men för att berätta hur korrekta översättningarna är dock. Så om du har tankar på översättningskvaliteten, var säker och låt mig veta.

Alexa Skicklighet

Alternativet som jag tror ger AI mest användbarhet är att lägga till en Alexa Skill som gränssnitt med webbplatsen. Skickligheten drar ljudflöden från S3 skopan i AWS och Alexa kommer att läsa blogginläggen till dig. Jag har redan skapat färdigheten, men vid denna tidpunkt är det pekat på en testplats. Jag behöver bara redigera den för att peka på den här webbplatsen och då kan alla med en Amazon eko-enhet lyssna på bloggen bara genom att säga, “Alexa, öppna root-användaren”. Om du vill använda denna färdighet kan du ladda ner den från Amazon Alexa Store.

Share

Ivan Windon

Ivan Windon is a Lead Engineer at Verizon Enterprise Solutions. Ivan is actively engaged in Cloud Technologies with AWS, Google, and Azure. Ivan has extensive experience with Linux and Windows administration, DNS, Networking, IDM, and Security. In his free time, he enjoys being with his wife and two children. The family enjoys hiking, and traveling when able. His favorite locations are Yosemite NPS, and San Francisco, California.

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: